puur interieurarchitecten
PUUR interieurarchitecten.
Het interieurarchitectenbureau PUUR is dankzij een doordachte aanpak en een stijgend aantal projecten uitgegroeid tot een volwaardig team van jonge interieurarchitecten en staat onder leiding van Jan Geysen, die in 2003 PUUR heeft opgericht. Op dit moment omvat het werk van PUUR zeer uiteenlopende opdrachten.
De Praatstoel: Jan Geysen PUUR interieurarchitecten architectura.be.
Er is iets foutgelopen bij het versturen van het bericht. Win het boek van Puur Interieurarchitecten. Terugblik 2009 Vooruitblik 2010: Jan Geysen Puur Interieurarchitecten. Lezingen van Jan Geysen Puur Interieurarchitecten in vijf Vlaamse gemeenten. PUUR Interieurarchitecten wint prestigieuze opdracht voor Universiteit Utrecht.
PUUR interieurarchitecten nieuws.:
PUUR interieurarchitecten kreeg de opdracht om de verouderde inrichting aan te passen aan het hedendaags comfort voor een gezin met drie kinderen. De uitdaging is om met respect voor de bestaande interieurarchitectuur de nieuwe wensen van de opdrachtgever samen te brengen.
Absoluut Renovatie: Binnen zoals buiten.
Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten. Tien jaar na het bouwen van zijn woning vond de bouwheer van dit project het hoog tijd om zijn interieur aan te pakken.
PUUR Interieurarchitecten VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Ondertussen bestaat het bureau vijf jaar en is het dankzij een doordachte aanpak en een stijgend aantal projecten uitgegroeid tot een volwaardig team van jonge interieurarchitecten. Het boek Puur Interieurarchitecten biedt een overzicht van de voornaamste architectuurprojecten van de voorbije 5 jaar.
bol.com Puur Interieurarchitecten, Jan Geysen Dieter Van Der Storm 9789058562951 Boeken.
Puur Interieurarchitecten is het eerste boek in een nieuwe reeks over interieurarchitectuur, waarin jonge architecten en hun projecten in beeld worden gebracht. Met deze nieuwe reeks wil Stichting Kunstboek een platform bieden aan jonge interieurarchitecten en hun creaties. Het interieurarchitectenbureau Puur werd in 2003 opgericht door Jan Geysen.
Title Summary. Puur Interieurarchitecten.
available / in voorraad/ disponible. Puur Interieurarchitecten is het eerste boek in een nieuwe reeks over interieurarchitectuur, waarin jonge architecten en hun projecten in beeld worden gebracht. Met deze nieuwe reeks wil Stichting Kunstboek een platform bieden aan jonge interieurarchitecten en hun creaties.
PUUR Interieurarchitecten, Merksem Antwerpen Tel: 032908. Interieurarchitecten goudengids.be.
Andere interessante bedrijven in de buurt. Interieurarchitect Bert Van Bogaert Bvba. Tunnelplaats 1, 2000 Antwerpen. Ingber S Ass. Cogels Osylei 60, 2600 Berchem Antwerpen. Sabine Lyssens Danneboom Interieurarchitecten. Cogels Osylei 76, 2600 Berchem Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
Puur interieurarchitecten Boek.be.
Ondertussen bestaat het bureau vijf jaar en is het dankzij een doordachte aanpak en een stijgend aantal projecten uitgegroeid tot een volwaardig team van jonge interieurarchitecten. Puur Interieurarchitecten staat voor tijdloze en sterke ontwerpen, waarbij helderheid en eenvoud centraal staan.
PUUR interieurarchitecten universiteitsrestaurant te Utrecht foto's' Liesbet Goetschalckx.
PUUR interieurarchitecten universiteitsrestaurant te Utrecht. Interieurfotografie van het universiteitsrestaurant te Utrecht ontworpen door PUUR interieurarchitecten. Terug naar de projecten. Liesbet Goetschalckx Harten 2 2300 Turnhout 0479/489381 liesbet@dizign.be. Interieurfotografie en architectuurfotografie voor architecten, interieurarchitecten en bouwgerelateerde bedrijven. Copyright 2015 Liesbet Goetschalckx All rights reserved.
PUUR interieurarchitecten De Broodnatie te Antwerpen foto's' Liesbet Goetschalckx.
PUUR interieurarchitecten De Broodnatie te Antwerpen. Interieurfotografie van winkel De Broodnatie te Antwerpen ontworpen door PUUR interieurarchitecten. Terug naar de projecten. Liesbet Goetschalckx Harten 2 2300 Turnhout 0479/489381 liesbet@dizign.be. Interieurfotografie en architectuurfotografie voor architecten, interieurarchitecten en bouwgerelateerde bedrijven. Copyright 2015 Liesbet Goetschalckx All rights reserved.

Contacteer ons