puur interieurarchitecten
PUUR Interieurarchitecten VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Puur Interieurarchitecten is het eerste boek in een nieuwe reeks over interieurarchitectuur waarin jonge architecten en hun projecten in beeld worden gebracht. Met deze nieuwe reeks wil Stichting Kunstboek een platform bieden aan jonge interieurarchitecten en hun creaties. Het interieurarchitectenbureau Puur werd in 2003 opgericht door Jan Geysen. Ondertussen bestaat het bureau vijf jaar en is het dankzij een doordachte aanpak en een stijgend aantal projecten uitgegroeid tot een volwaardig team van jonge interieurarchitecten. Het boek Puur Interieurarchitecten biedt een overzicht van de voornaamste architectuurprojecten van de voorbije 5 jaar.
Absoluut Renovatie Binnen zoals buiten.
Absoluut Renovatie Binnen zoals buiten. Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten Absoluut Renovatie Puur Puur Interieurarchitecten. Tien jaar na het bouwen van zijn woning vond de bouwheer van dit project het hoog tijd om zijn interieur aan te pakken. Hij sprak daarop het interieurarchitectenbureau Puur aan voor een ontwerp dat het interieur helemaal zou omgooien en zou enten op de buitenkant van de woning.
PUUR Interieurarchitecten in Merksem Interieurarchitecten goudengids.be.
wittegids.be De eerste telefoongids van Belgie. Apps Ontdek al onze mobile apps. Eigenaar van dit bedrijf? Wat is een geverifieerd bedrijf? Gelieve iets in te vullen alvorens dit te delen. PUUR Interieurarchitecten Interieurarchitecten binnenhuisarchitecten. Minister Delbekelaan 1 2170 Merksem Antwerpen. 03 290 81 67. 03 290 81 97. Gelieve uw naam in te vullen. Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen. Verstuur een kopie naar mijn e-mailadres. meer informatie aanvragen over een product of een dienst. producten of diensten aanbieden aan dit bedrijf. De boodschap moet tussen 1 en 4000 tekens bevatten.
puur interieurarchitecten VAi Vlaams Architectuurinstituut.
32 03 290 81 67. Wat is het VAi? T 32 03 242 89 70.
d'zign interieurfotografie architectuurfotografie.
Je kan het boek hier bestellen aan 25 Euro incl. btw en verzendingskosten voor verzending binnen Belgi. Stuur hiervoor een mail naar liesbet@dizign.be. met naam adres en eventueel uw facturatiegegevens. Boek over het antwerpse interieurarchitectenbureau PUUR interieurarchitecten. Je kan het boek hier bestellen aan 25 Euro incl. btw en verzendingskosten voor verzending binnen Belgiƫ. Stuur hiervoor een mail naar liesbet@dizign.be. met naam adres en eventueel uw facturatiegegevens. Boek over het antwerpse interieurarchitectenbureau PUUR interieurarchitecten.
PUUR interieurarchitecten De Broodnatie te Antwerpen foto's Liesbet Goetschalckx.
Interieurfotografie van winkel De Broodnatie te Antwerpen ontworpen door PUUR interieurarchitecten. Terug naar de projecten. Liesbet Goetschalckx Harten 2 2300 Turnhout 0479/489381 liesbet@dizign.be. Interieurfotografie en architectuurfotografie voor architecten interieurarchitecten en bouwgerelateerde bedrijven. Copyright 2015 Liesbet Goetschalckx All rights reserved.
PUUR interieurarchitecten.
Puur interieurarchitecten interieur winkelinrichting interieurarchitect Jan Geysen Antwerpen Merksem. Projecten boeiende concepten verrassende oplossingen en originele interieurs.
PUUR interieurarchitecten.
Op dit moment omvat het werk van PUUR zeer uiteenlopende opdrachten. Het kantoor van PUUR interieurarchitecten is gevestigd in Merksem aan de rand van de stad Antwerpen. Deze strategische ligging zorgt voor een zeer vlotte bereikbaarheid en vormt een perfecte uitvalsbasis voor PUUR projecten in de provincie Antwerpen en daar buiten. De kleinschaligheid van het bureau bevordert een intensieve betrokkenheid met de opdrachtgever.
Puur Interieurarchitecten BVBA BE 0832.370.559 Brecht.
05/09/2017 Opleiding Balansanalyse Financiƫle opleiding. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Brasschaatbaan 41. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Puur Interieurarchitecten BVBA. Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Met een login ziet u de juridische toestand van de onderneming.
Lezingen van Jan Geysen Puur Interieurarchitecten in vijf Vlaamse gemeenten architectura.be.
ARCHITECT STUDIEBUREAU OPDRACHTGEVER LEVERANCIERS EN FABRIKANTEN ORGANISATIE. Lezingen van Jan Geysen Puur Interieurarchitecten in vijf Vlaamse gemeenten. 04 juni 2010 REDACTIEBUREAU PALINDROOM. Lezingen van Jan Geysen Puur Interieurarchitecten in vijf Vlaamse gemeenten. Na de succesvolle interieuravonden Haal de sleur uit je interieur organiseert de Confederatie Bouw Afwerking met'PUUR interieur een nieuwe reeks van interieuravonden. Gastspreker is dit jaar interieurarchitect Jan Geysen van PUUR interieurarchitecten. De eerste sessie in Leuven is al achter de rug maar de volgende weken komen Gent Oostende Sint-Truiden en Antwerpen aan de beurt.
ARC16 Veja PUUR interieurarchitecten alle projecten projecten de Architect.
De opdrachtgever kwam naar PUUR toe met de vraag om voor zijn bijna 3000 m2 grote kleding en schoenenwinkel een nieuw concept en indeling te bedenken. De bestaande winkel had een gedateerde inrichting en was bovendien niet overzichtelijk en onvoldoende transparant. De grote schaal van de winkel vroeg om sterke ingrepen zodat de winkel boeiend en overzichtelijk ingedeeld kon worden. Er is gekozen om de winkel in 2 zones op te delen aan de linkerzijde een schoenen gedeelte en aan de rechterzijde het kleding assortiment.

Contacteer ons