binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers
Isabelle Onraet Interieurarchitecten Home, binnenhuis architect, interieur, inrichting, decoratie, meubilair, design, Waregem, West-Vlaanderen.
Het team van Isabelle Onraet blijft verrassen met hun zoektocht naar een warme en intieme sfeer, vertrekkend vanuit een strak en sober lijnenspel. Met een open blik op de wereld en passie voor edele materialen en hun toepassingen, wordt een antwoord gezocht op de wensen van de klant en de specificiteit van het project om tot een heel persoonlijk resultaat te komen.
Interieurontwerp en binnenhuisarchitectuur Interieurarchitect Britt Van Namen.
Interieurontwerp hand in hand met architectuur. Britt van Namen is binnenhuisarchitect in hart en ziel. Zij staat voor tijdloze ontwerpen en strakke functionaliteit die nauw aansluiten bij de architectuur van het project. Haar interieurontwerpen kenmerken zich door hun minimalistische eenvoud en fijne details.
RES interieurarchitecten TAKE SPACE PERSONAL.
2017 Nieuwbouw beachterras. RESinterieurarchitecten kan uw project op 3 manieren benaderen. Als ontwerpbureau met aannemers naar uw keuze. Als totaalinrichter; wij. 2017 Nieuwbouw kantoor. 2017 Nieuwbouw kantoor. Antwerpen nieuwbouw penthouse. 2017 nieuwbouw penthouse. 2014 Nieuwbouw immokantoor. 2015 Renovatie leefruimte. 2016 Renovatie Kasteelhoeve.
Register-interieurontwerper Stichting Orde van Register-interieurontwerpers SOR.
K1 42 Diensten van binnenhuisarchitecten en interieurstylisten en technische advisering ter zake; het opstellen en vaststellen certificeren van en toezicht houden op naleving van exameneisen en opgaven kwaliteitscontrole, waaronder het toezicht houden op de kwaliteit van examens; keuring en certificering van examens en onderwijs.
aerts blower interieurvormgeving interieurarchitecten interieurarchitect.
wij ontwerpen uw interieur. Tine Vander Aa. Koen Aerts 1971 en Roos Blower 1977 kennen elkaar al jaren wanneer ze in oktober 2008 de handen in elkaar slaan: aerts blower is geboren. Koen put uit zijn ervaring als ontwerper bij Obumex, de oprichting van het ontwerpbureau Kultuz en het kantoor onder zijn eigen naam, Kaia.
Interieurarchitecten Oost-vlaanderen goudengids.be.
1 Luypaert Interieurarchitectuur bvba. Minister Liebaertlaan 1A, 8500 Kortrijk. Bezoek onze webpagina. 2 Ingber S Ass. Cogels Osylei 60, 2600 Berchem Antwerpen. Bezoek onze webpagina. 3 Vorm Interieurgroep. Kapelstraat 51/Bus 1, 2540 Hove. Ontwerpen en verbouwen van uw woon-en werkomgeving.
Interieurarchitect Wikipedia.
Een trouw en raadzaal ontworpen door binnenhuisarchitect Jan Van Puyvelde. Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; ruimte-indeling, vorm, licht zowel kunst als daglicht, en materiaal. De interieurarchitect geeft vorm aan de leefomgeving. Zijn vakgebied wordt binnenhuisarchitectuur, interieurarchitectuur of ruimtelijke vormgeving genoemd.
Kove Interieurarchitecten Sint-Niklaas.
Mensen zijn niet het gemiddelde, mensen zijn uniek. Daarom focussen we steeds op maatwerk, om de beste wereld te schapen waarin jij je als individu thuisvoelt. Enkel op die manier kunnen we komen tot het beste plan, door te luisteren en tijd te investeren.
ROBERT DE NIJS INTERIEURARCHITECTEN binnenhuisarchitectuur voor woning en kantoor, hotel en jacht, verbouwing of interieuraanpassing.
Verscheidenheid en creativiteit is het devies. Robert de Nijs interieurarchitecten richt woning en kantoor, hotel en jacht in. Een uitgebreide verbouwing, een kleine interieuraanpassing, of simpelweg een creatief idee; alles draait om verantwoorde, intense, creatieve binnenhuisarchitectuur. 2513 CL Den Haag.
Interieurontwerpers Filip Deslee en Keith Baert.
Ze zochten een mediagenieke interieurarchitect die op 48 uur een ruimte origineel wist te in te vullen. samen met Veronique De Kock, Ann Van Elsen en Cara Vander Auwera presenteerde hij de Belgische versie van Huizenjacht op het toenmalige VT4.
PUUR interieurarchitecten bureau.:
Het kantoor van PUUR interieurarchitecten is gevestigd in Merksem, aan de rand van de stad Antwerpen. Deze strategische ligging zorgt voor een zeer vlotte bereikbaarheid en vormt een perfecte uitvalsbasis voor PUUR projecten in de provincie Antwerpen en daar buiten.

Contacteer ons