Modern interieur
Hanglamp Sphere modern interieur zwart MaxxTools.
Home Elektro Verlichting Interieur verlichting Hanglamp Sphere modern interieur zwart. Hanglamp Sphere modern interieur zwart. Hanglamp Sphere modern interieur zwart. U moet minimaal 1 stuks toevoegen om dit product te kunnen kopen. Waarschuwing dit zijn de laatsten! Aan mijn verlanglijst toevoegen. Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelmand bevat een totaal aan 3 punten dat geconverteerd kan worden in een kortingsbon van 060.
Maatkasten. Gunter Mols Interieur. Grobbendonk. Van klassiek tot modern. Gunter Mols Interieur GROBBENDONK.
Het bestellen van maatkasten kan uiteraard gecombineerd worden met een gedeeltelijke of volledige inrichting of renovatie van uw woning winkel of bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over ons stijlvol interieur dankzij Gunter Mols! Gsm 0495/53 13 19.
Coco in Modern Interieur COCOMOSAIC Houten decoratieve wandbekleding.
Coco in Klassiek Interieur. Coco in Modern Interieur. You are here Home Coco in Modern Interieur. Coco in Modern Interieur. dikte 1 3 cm 129.90. Coco white patina 119.90 99.13.
Moderne realisaties Kachels Van Raemdonck Haard Interieur.
Op werkdagen van 09u30 tot 17u30. Voor al uw vragen. vrijdag 09u30 12u00 en 13u30 18u00. zaterdag 10u00 12u00 en 13u30 17u00. zondag en maandag gesloten.
interieur beglazing gelakt glas douches en deuren rustiek modern retro beglazingen kortrijk wandbekleding glaswanden deuren spiegels douches uv verlijming zandstraaleffect kortrijk west vlaanderen.
Bij Verinto kunt u terecht voor alle interieur glaswerken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Met onze ervaring zal uw project vakbekwaam en efficiënt. Wij beschikken over de benodigde gereedschappen en machines en wij gebruiken hoogwaardige materialen. Vraag uw vrijblijvende prijsofferte. You need at least Flash 9 on your pc to watch videos. 0497 55 04 77.
Strak en modern interieur? Robusto aan je muur! op Pinterest 75 p.
Er is nog meer te zien. Registreer je om de rest te bekijken! Strak en modern interieur? Robusto aan je muur! Bij een strak modern interieur combineren de canvasschilderijen uit de serie Robusto van MADEbyLIEF.nl voortreffelijk! Strak en modern interieur? Robusto aan je muur! i n s i d e. Modern tub / wood bathroom.
Binnenkijken in een Mid-Century modern interieur woonblog.
Binnenkijken in een Mid-Century modern interieur. Vandaag kwam ik terecht bij dit prachtige huis van de schrijver van de Modern Findings blog. De blog is op zich al een aanrader voor al wie van Mid-Century modern design houdt en het was dan ook niet verwonderlijk dat het huis van de blogger zelf ook een pareltje zou zijn. Niet qua architectuur want op zich is het een lege witte doos zoals je hier kan zien op de foto's zonder meubilair. Maar wel door de inrichting waarin we veel hout kleur en Aztec motieven ontdekken.
Vernieuwing appartement te Gent Intra.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Vernieuwing appartement te Gent. Modern interieur met een zee aan licht. Dit appartement in Gent werd in 1990 gebouwd door een promotor en was uitgerust met een eerder basiscomfort. De vraag van de eigenares was een modern en lichtrijk appartement te creëren met alle modern comfort. Haar belangrijkste vraag was om meer keukenruimte meer berging en een apart toilet te bekomen. Hiervoor werd de bestaande ruimte danig gewijzigd. De interieurarchitectuur werd gewijzigd er werden enkel nieuwe muuropeningen gemaakt en andere gedicht zodat de ruimte een stuk functioneler werd. Na het ontwerp was het tijd voor de coördinatie.
Trappen Interieur Exterieur Trappen Renier.
Als het iets meer mag zijn zijn er heel wat mogelijkheden eender welke houtsoort een ander kleurtje Z of blokprofiel met of zonder zichtbare trapbomen montage op een centrale boom een leuning met een combinatie hout/inox of volledig in inox.
Een hedendaags interieur? Kies voor een moderne trap! Upstairs Traprenovatie.
De tijd dat er in elke woning dezelfde houten trap stond is al lang voorbij. Tegenwoordig is de trap een belangrijk onderdeel van elk modern interieur. Een trap dient niet meer alleen om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Moderne trappen zijn echte designelementen in je interieur! Moderne trappen licht en minimalistisch. Een moderne trap sluit naadloos aan in het interieur. De meeste moderne trappen ogen dan ook erg licht. Het toppunt daarvan zijn de zogenaamde zwevende trappen. Bij dit type moderne trap worden de traptreden rechtstreeks in de muur bevestigd. Nog een dunne staaf als trapleuning tegen de muur en deze minimalistische trap is klaar. Moderne zwevende trappen ogen uiterst stijlvol in hedendaagse woningen.
Corvelyn Realisaties Moderne loft.
Het parket verkreeg door het noeste boenwerk van de militairen een prachtige patine. Op bepaalde parketstroken staat nog een brandmerk met jaartal en naam van de lokale timmerman! Het contrast tussen het oud parket en het modern interieur maakt het wonen in deze loft bijzonder boeiend. Copyright 2009 Corvelyn All Rights Reserved.

Contacteer ons