strak interieur
Landelijke woning met strak interieur Binnenkijken.
Er werd gekozen voor een witte keuken, wat het landelijk interieur van deze woning zeker ten goede komt. Ook het gebruik van zwart en hout werd doorgetrokken naar de keuken. Samen met de rode kleuraccenten oogt het geheel strak en ordelijk.
Gordijnsystemen voor strak interieur Artikel Dobbit.
De bediening gebeurt via hand, koorden, stang of elektrisch. Al deze oplossingen hebben echter met elkaar gemeen dat de hardware van het gordijnsysteem zichtbaar blijft na montage. Sommige eindklanten of architecten die een strak, hypermodern interieur voor ogen hebben, storen zich hieraan.
Inspiration collectie Wellness GAMMA.be.
Inspiration collectie Wellness. Terug naar Interieur kleuren. Een strak, maar licht interieur bekom je met het kiezen en combineren van de juiste kleuren. Ruimtelijkheid en licht vormen de basis voor de verflijn Wellness. Door een weloverwogen kleurgebruik creëer je harmonie en evenwicht in je ruimtes.
Modern interieur: Inspiratie, tips originele ideeën.
Karaktervol herenhuis met modern interieur. Een oud herenhuis krijgt een strak interieur dankzij de geslaagde renovatie van AUXAU Architects. Door het slopen van de binnenmuren werd de ruimte opengetrokken en werd de lichtinval vergroot. Een centrale kubus herbergt twee ruimtes in één.
Strak wit bureau Vasco Interieur.
Strak wit bureau. Bij Vasco kan je terecht voor de inrichting van je volledige huis en dus ook voor een bureau. Dit strakke bureau bestaat uit kasten op maat, naadloos afgewerkt in wit laminaat. Het bureau werd gemaakt van Kerrock, een hoogkwalitatief acrylgebonden composietmateriaal. Het grote voordeel van dit materiaal is dat er een naadloze afwerking mogelijk is. Ook op vlak van onderhoud zit je goed met Kerrock: het materiaal is bestand tegen huishoudchemicaliën en desinfecterende middelen. Laat de schoonmaak maar beginnen! Ook geschikt voor keukens. Kerrock leent zich ook uitstekend voor werkbladen van keukens. Door het harde, niet poreuze oppervlak gaathet materiaal bacterievorming tegen. Het bureau is erg lang. Daarom plaatsten we onderaan nog een extra frame ter versteviging. Zo zal de tafel niet doorbuigen. Kastenwand met satijnlook. De kastenwand past perfect bij het bureau dankzij de satijnlook. Het materiaal van de kastenwand voelt daardoor bijna helemaal hetzelfde aan als dat van het bureau. Leuk detail: om het geheel mooi af te werken, werd onder de open nis een RGB ledstrip ingefreesd. Voel en ervaar het in onze showroom in Kalmthout. Toe aan een nieuw interieur?
Wit interieur: Voorbeelden, tips en inspiratie.
Landelijke woning met strak interieur. Kijk binnen in deze landelijke woning voor de ultieme inspiratie voor een strak en tijdloos interieur. Wit en zwart vormen de basiskleuren in combinatie met houtaccenten. Samen met de rode details oogt het geheel strak met een eigentijds kantje.
STRAK interieur.
Een keuken, op maat gemaakt door een vakman, is daarom niet duurder. STRAK tekent, bouwt en plaatst uw dressing volledig naar uw wensen. Een wandmeubel, kleerkast of badkamermeubel? STRAK maakt uw kast op maat. STRAK realiseert uw interieur op maat.
Landelijk strak wonen LAETITIA DEKNUDT INTERIEUR.
Kiezen voor een strak interieur.
Wie zijn we. Insight Interieur Strak interieur. Strak interieur masteradmin 2015-03-27T1410080000.: Een strak interieur. Hoe bekomt men een strak interieur? Wij helpen u alvast door enkele tips te geven. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan snel advies met ons op.
Strak interieur, toch knusse thuis Nieuws HLN.
Strak interieur, toch knusse thuis. HOUT EN VERDOKEN VERLICHTING BRENGEN WARMTE EN SFEER IN TIENSE NIEUWBOUW. 31 december 2016. Deel 0 Tweet. In één jaar tijd een nieuwe woning bouwen én kunnen verhuizen: het is maar weinigen gegund. In de strakke nieuwbouw van de familie Lamotte in Tienen zorgen originele elementen verborgen verlichting, geometrische tegels en halfopen kasten voor een huiselijke sfeer.
Modern strak interieur met een wave gordijn. De Stoffeerder.
Modern strak interieur met een wave gordijn. Interstil, de referentie van de strakke moderne rails. De rail is van het merk Interstil. De klant wou een zo strak mogelijke lijn waar het gordijn aan bevestigd is. Deze is in een wit ral kleur gelakt.

Contacteer ons