stad en architectuur
Stad en Architectuur LEUVEN architectura.be.
Stad en Architectuur. 32 16 22 22 39. 32 16 22 21 08. Stad en Architectuur scherpt de aandacht voor hedendaagse architectuur. De vereniging richt zich niet exclusief tot architecten maar tot al wie een culturele belangstelling heeft in architectuur.
Stad en Architectuur vzw Leuven UiT in Vlaanderen.
Stad en Architectuur vzw. Stad en Architectuur scherpt de aandacht voor architectuur en stedenbouw en richt zich tot openbare besturen, bewoners van de stad, potentiële bouwheren, kortom het grote publiek. Het wil een discussieplatform bieden binnen de vakwereld en zodoende het stedelijk beleid in Leuven en de provincie Vlaams-Brabant voeden.
Existenz Stad en architectuur.
Stad en Architectuur promoot architectuur in België door het geven van lezingen, debatten en veel meer. Het doet dit in samenwerking met STUK en Museum M om een breed publiek te kunnen inspireren, waardoor een grote maatschappelijke betrokkenheid gecreëerd wordt.
Stad en Architectuur.
Stad en Architectuur vzw VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Stad en Architectuur vzw. Stad en Architectuur scherpt de aandacht voor actuele architectuur en richt zich tot al wie een culturele belangstelling heeft in architectuur en stedenbouw. Tevens creëert het een discussieplatform waarbinnen informeel van gedachten kan gewisseld worden over actuele architectuurthema's.
Stad en Architectuur Startpagina Facebook.
CURATOREN: Czvek Rigby Natural Born Architects // ORGANISATIE: Stad en Architectuur. PARTNERS: STUK Kunstencentrum, Departement Architectuur KU Leuven, Existenz / STEUN: Stad Leuven, Vlaamse Overheid / SPONSORING: Febelcem, Vandersanden Group, Equitone, ASSA ABLOY Entrance Systems, A Architectuur in België, NAV.
Stad en Architectuur vzw CRKC.
Stad en Architectuur VZW is een vereniging, gevestigd in Leuven, die architectuur in België promoot aan de hand van debatten, lezingen en tentoonstellingen en die sinds 2009 voor haar activiteiten samenwerkt met Museum M en Kunstencentrum STUK te Leuven. Stad en Architectuur maakt een stimulerend architectuurklimaat zichtbaar, ervaarbaar en bediscussieerbaar.
Stad en Architectuur vzw Leuven Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Stad en Architectuur scherpt de aandacht voor architectuur en stedenbouw en richt zich tot openbare besturen, bewoners van de stad, potentiële bouwheren, kortom het grote publiek. Het wil een discussieplatform bieden binnen de vakwereld en zodoende het stedelijk beleid in Leuven en de provincie Vlaams-Brabant voeden.

Contacteer ons