opleiding interieur
Interieur studierichtingen en opleidingen in België.
Interieur studierichtingen en opleidingen in België. Geschreven door Bram De Vos. in de Categorie.: Heb je er altijd al van gedroomd om interieurarchitect, designer of styliste te worden? Door een erkende opleiding te volgen in dag of avondonderwijs kan je een getuigschrift of diploma halen binnen het gekozen vakgebied.
Interieurvormgeving/Gent of Brussel Luca.
Die tewerkstellingscijfers zijn erg goed en alles wijst erop dat deze tijdsgeest, met veel aandacht voor het interieur, de komende jaren aanhoudt. Starten met de opleiding. De opleiding Interieurvormgeving is toegankelijk voor iedereen met een diploma secundair onderwijs. Je hoeft dan ook geen toegangsproef af te leggen.
Opleiding Interieurinrichter Interieur opleidingen Syntra West.
Gaat je interesse eerder uit naar de aankleding van een interieur kleuren, afwerking, meubilair, gadgets, dan raden wij je onze opleiding Interieurstylist/Kleuradviseur aan. De eerstejaars worden aangeraden om aanwezig te zijn op de infodag, voor de start van de opleiding, om zich ervan te vergewissen dat de inhoud en de aanpak van de opleiding aan hun verwachtingen voldoet.
Interieurvormgeving Professionele bachelor Thomas More.
Studenten Interieur Design winnen innovatieprijzen AR Metallizing en VOKA ondernemersbeurs. Op 15 juni kende AR Metallizing wereldleider in de productie van gemetalliseerd papier een VOKA Bryo beurs én een geldbedrag toe aan Laura Melis, tweedejaars studente van de opleiding Interieur Design van de Mechelse Hogeschool Thomas More.
Interieurinrichter SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Opgelet: deze opleiding is zeer technisch en is gericht op de structurele aspecten van een interieur. Gaat je interesse uit naar de aankleding van een interieur kleuren, afwerking, meubilair, gadgets, dan raden wij je onze opleiding Interieurstylist/Kleuradviseur aan. Waar en wanneer?
Opleiding Interieurstyling Centrum Voor Avondonderwijs.
Alle opleidingen A-Z. Tot 40% KMO-Korting. Betaal jouw studie in termijnen. Behaal je diploma! Krijg les van professionele docenten. Stage tijdens je studie? Het laagste inschrijvingsgeld. Ontdek onze e-campus. Ook voordelig bijverdienen? Sluit je aan bij de Wellnessfederatie! Wie zijn we.
Bachelor interieurarchitectuur Profiel Universiteit Antwerpen.
Daarnaast kijk je kritisch naar je omgeving en heb je een aangeboren stijlgevoel. Tijdens je opleiding koppel je de behoeften van mensen aan de kwaliteiten van ruimtes. Je vraagt je af hoe je ruimtes optimaal kan inzetten om zo een nieuwe kijk te bieden, en hoe mensen jouw ontwerpen beleven.
Interieurinrichter Syntra AB.
Deze opleiding is een must voor personen die gebeten zijn door interieur, en die van die passie hun beroep wil maken. De opleiding is ook bestemd voor wie al in de woningbranche werkt en zich wil profileren als inrichter. Voor deze cursus zijn er geen specifieke instapvoorwaarden.
opleidingen Syntra West.
Op basis van de resultaten van een explorerend onderzoek uitgevoerd door Flanders InShape willen we een aantal snelle en makkelijk toepasbare richtlijnen meegeven. Opleiding van 5 sessies. Word na 3 jaar schilder en leer het beroep aan de hand van diverse praktijkopdrachten. Opleiding van 0 sessies.
Opleiding Kleuradviseur/Interieurstylist SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Heb je een vraag over deze opleiding. Je bent creatief en technisch vaardig om met materialen, verlichting en kleurgebruik de juiste sfeer in een interieur te bepalen. Volg de 2-jarige opleiding tot kleuradviseur/interieurstylist en verdiep je in het maken van settings van interieurs voor in magazines, het restylen van interieurs voor opwaardering van woningen of advies geven in gordijn en decoratiewinkels/meubelzaken.

Contacteer ons