opleiding interieur
Online opleiding Succesvol Professioneel Kleur Adviseren KleurEnEffect.
Wil jij ontdekken hoe ook jij met succes functioneel kleuradvies op een heel professionele manier kan geven? Succesvol" Professioneel Kleur Adviseren in het interieur" is speciaal ontwikkeld voor architecten, interieurarchitecten, stylisten en andere interieurspecialisten die met een nieuwe, doelgerichte visie alle kennis willen opdoen om kleuren te kiezen met de juiste impact. Wanneer is deze Online Opleiding niets voor jou?
Interieurarchitectuur studeren.
In de opleiding interieurarchitectuur leer je creatief, met oog voor detail en beleving te ontwerpen en werken. Daarbij is er voortdurend aandacht voor maatschappelijke trends, nieuwe materialen en technologieën, innovatieve programmas voor bestaande gebouwen Je denkt tijdens de opleiding na over nieuwe woonvormen en over het interieur van zowel woningen als winkels en kantoren.
Mode en interieur Encora.
Mode en interieur. Mode en interieur. Over de opleiding. De kunst van raamdecoratie krijg je hier onder de knie. Maak je eigen op maat gemaakte gordijnen en laat je interieur schitteren. De hele opleiding bestaat uit 3 modules en duurt in totaal 480 lestijden.
Interieur, decoratie en etalage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Home Interieur, decoratie en etalage. Interieur, decoratie en etalage. Ben jij een conceptueel denker en is het inrichten van ruimtes helemaal jouw ding? Zou je je creatief talent graag botvieren?
Interieur studierichtingen en opleidingen in België.
Interieur studierichtingen en opleidingen in België. Geschreven door Bram De Vos. in de Categorie.: Heb je er altijd al van gedroomd om interieurarchitect, designer of styliste te worden? Door een erkende opleiding te volgen in dag of avondonderwijs kan je een getuigschrift of diploma halen binnen het gekozen vakgebied.
Interieurstylist / Kleuradviseur SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je kan bijvoorbeeld terecht als medewerker bij een interieurinrichter of stylist of als raadgever in een interieur, decoratie of designwinkel. Als je de opleiding combineert met een opleiding Bedrijfsbeheer, kan je natuurlijk ook als zelfstandige aan de slag. Waar en wanneer?
Interieurinrichter SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Opgelet: deze opleiding is zeer technisch en is gericht op de structurele aspecten van een interieur. Gaat je interesse uit naar de aankleding van een interieur kleuren, afwerking, meubilair, gadgets, dan raden wij je onze opleiding Interieurstylist/Kleuradviseur aan. Waar en wanneer?
Interieurbouwer CVO Vivo Kortrijk.
Wat leer je in deze opleiding? Het voorbereiden van de eigen werkzaamheden en grondstoffen; het instellen, omstellen, bewerken, vergaren en afmonteren. van onderdelen voor interieurelementen; het bevestigen en aansluiten van interieurelementen aan elkaar of aan de ruwbouw; het integreren van sanitaire en elektrische toestellen en afwerken van interieuronderdelen teneinde interieur of projectmeubilair voor keukens, badkamers, winkels, horecazaken, kantoorruimten.
Opleiding Interieurinrichter Interieur opleidingen Syntra West.
Opgelet: deze opleiding is zeer technisch en is gericht op de structurele aspecten van een interieur. Gaat je interesse eerder uit naar de aankleding van een interieur kleuren, afwerking, meubilair, gadgets, dan raden wij je onze opleiding Interieurstylist/Kleuradviseur aan. De eerstejaars worden aangeraden om aanwezig te zijn op de infodag, voor de start van de opleiding, om zich ervan te vergewissen dat de inhoud en de aanpak van de opleiding aan hun verwachtingen voldoet.
Opleiding Interieurstyling Beginners Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Dit is echt een heel leuke cursus. Omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in decoratie en interieur, heb ik deze opleiding gevolgd. De cursus is echt heel sterk opgebouwd. Al de belangrijke zaken worden heel duidelijk omschreven in het boek.
Opleiding Interieur Design lifestyle opleidingen SBM.
In deze korte opleiding maak je kennis met kunst en z'n' toepassingen in ons hedendaags interieur! Opleiding van 8 sessies. Ontwerpen van een display. In deze opleiding leert u een display-ontwerp te promoten of in een meer juiste en aangepaste omgeving te plaatsen.

Contacteer ons