interieurarchitect vacature
Job interieur Jobs bij MegaJobs.
Je kunt hierbij zelfs diverse zoekopdrachten combineren en je laten alarmeren per SMS. 139 1 2 3 4 5 6 7 8 155 72 interieur vacatures. U zocht op interieur vacature. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een innovatief bedrijf dat sinds meer dan 100 jaar gespecialiseerd in minerale verven pigmenten en kleurstoffen. De pigmenten zijn geschikt voor het inkleuren van cement kalk gebonden producten verven. bewaar vacature verstuur via e-mail. Administratief Bediende voor de Aankoop en Offertedienst. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een zeer stabiele onderneming actief in de verdeling van plaatmaterialen melamine laminaat vloerbekleding deuren etc etc.
Vacatures VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Vacature / Medewerkers team Brusselse bouwmeester. De Brusselse bouwmeester is op zoek naar 5 projectleiders. Later volgt nog een vacature voor communication office manager. Vlaamse Regering zoekt nieuwe Bouwmeester. De Vlaamse Regering heeft op 5 februari 2016 een nieuwe procedure opgestart voor de aanstelling van een Vlaams Bouwmeester. Vacature / Zelfstandig academisch personeel interieurarchitectuur UA. De Faculteit Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen heeft volgende voltijdse vacature voor zelfstandig academisch personeel in het domein interieurarchitectuur.Uw opdracht. Vacature / medewerker zakelijke en administratieve ondersteuning deeltijds. Voor de zakelijke en administratieve ondersteuning van zijn werking is het Vlaams Architectuurinstituut opzoek naar een Deeltijds medewerker zakelijke en administratieve ondersteuning.
Interieurarchitect In jobs Hasselt.
Je gaat geregeld mee met de interieurarchitecte naar de werfvergaderingen om een goede. Omwille van uitbreiding zijn wij op zoek naar een commerciƫle interieurarchitect. Als Interieurarchitect heb je een veelzijdig takenpakket. Je begeleidt de klant in het. Architect ingenieur interieurarchitect musicoloog en kunsthistorica werken er nauw samen vanuit de eigen deskundigheid. Volgende taken voer je uit. Voor deze job kijken we bij voorkeur uit naar een master Interieurarchitectuur.
Vacature Interieurarchitect klantenadviseur Progress HR.
In hoofdzaak bedien je onze particuliere klanten. Je helpt hen de juiste keuze te maken omtrent afwerkingsmaterialen tegels en interieuraccenten die passen bij hun stijl voorkeur en budget. Veelal zal het gaan om ruimtes als living bureau slaapkamer alsook badkamer en keuken. Door jouw advies gebruik makende van onze materialen bieden we onze klanten een unieke meerwaarde en ondersteunen we zo onze one stop shop-benadering. Je maakt deel uit van onze business unit tegels en afwerking. Je bevraagt de klant luistert en werkt voorstellen uit voor het verwezenlijken van hun interieur-plannen.
Binnenhuisarchitect Jobs Jobat.be.
Ontdek 17 jobs voor de functiecategorie Binnenhuisarchitect. Schrijf je meteen in voor een dagelijks joboverzicht op maat.
Vacature ingenieur architect architectura.be.
ARCHITECT STUDIEBUREAU OPDRACHTGEVER LEVERANCIERS EN FABRIKANTEN ORGANISATIE. Vacatures Zoek een job. Online sinds 06-07-2016 Bespreekbaar. Jonckx Architecten is een jong en dynamisch architectenbureau gevestigd in het centrum van Antwerpen. Wij zijn actief in diverse sectoren zoals woningbouw appartementsbouw interieur retail en kantoorprojecten. Wij zoeken een gemotiveerde architect om ons team te versterken. Wij bieden u een boeiende job in een klein kantoor met persoonlijke begeleiding. U zal betrokken worden bij alle fases van de projecten ontwerpen opmaken van bouwaanvraagdossiers opmaken van aanbestedingsdossiers uittekenen van details en uitvoeringsplannen werfopvolging en het maken van werfverslagen Vereiste softwarekennis.
Interieurarchitect jobs in Antwerpen interim vacatures Jobrapido.com.
Zoek jobs in Antwerpen tussen alle Interieurarchitect vacatures op alle Belgische job sites.
Vacatures Fierens keuken en interieur.
Consulteer dan regelmatig onze website. Openstaande vacatures in een technische administratieve of creatieve en commerciƫle functie staan erop vermeld. Of stuur vrijblijvend je CV en portfolio door naar vacature@fierenskeukens.be. Als je steeds wil bijleren en als je wil dat je werk er toe doet. Stuur dan zeker je CV door. Als je steeds wil bijleren en als je wil dat je werk er toe doet. Stuur dan zeker je CV door. Fierens keuken en interieur 2017 Brusselsesteenweg 740 1731 Zellik T 02 466 72 10.
Interieurarchitect vacatures Trovit.
Minder dan 15 km. Minder dan 25 km. Minder dan 50 km. Minder dan 75 km.
Interieurarchitect Jobs vacatures Vacature.com.
Meer filters Reset filters. 0 jobs gevonden voor Interieurarchitect. Stuur me per e-mail de nieuwste jobs die overeenkomen met deze zoekcriteria. Maak job alert aan. Krijg nieuwe vacatures in je mailbox. Geef je e-mailadres in. Geef een naam aan je job alert. Bevestig je nog dat je geen robot bent? Bewaar job alert Verfijn. Door een job alert aan te maken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy van vacature.com. Zo meteen krijg je een e-mail met een bevestigingslink.
Vacature AR.

Contacteer ons