interieurarchitect vacature
Vacature Interieurarchitect klantenadviseur Progress HR.
Je krijgt de kans je om je verder te ontplooien en mee te groeien met de groei van onze organisatie. We staan garant voor een loon in functie van je taken en verantwoordelijkheden. Print Terug Solliciteer E-mail deze vacature. Payroll Administration Consultant.
Interieurarchitect Ontwerp-vacatures oktober 2017 Indeed.com.
Client Description Voor onze klant, topspeler op vlak van kantoorinterieur, zoeken wij een gepassioneerde interieurarchitect. Gesponsord door Manpower vacature opslaan. COMMERCIELE INTERIEURARCHITECT ZELFSTANDIG M/V. Accent 120 reviews Antwerpen. Je zult als interieurarchitect voor 60% van de tijd instaan voor het mee uittekenen en ontwerpen in Vectorworks of Autocad.
Vacature ingenieur architect architectura.be.
Vacature ingenieur architect. Jonckx Architecten bvba. Jonckx Architecten is een jong en dynamisch architectenbureau gevestigd in het centrum van Antwerpen. Wij zijn actief in diverse sectoren zoals woningbouw, appartementsbouw, interieur, retail en kantoorprojecten. Wij zoeken een gemotiveerde architect om ons team te versterken.
Interieurarchitect jobs in Antwerpen, interim vacatures Jobrapido.com.
Vacatures Fierens keuken en interieur.
Openstaande vacatures in een technische, administratieve of creatieve en commerciële functie staan erop vermeld. Of stuur vrijblijvend je CV en portfolio door naar vacature@fierenskeukens.be. Vacature meubelmaker machine-operator. Als je steeds wil bijleren en als je wil dat je werk er toe doet.
Binnenhuisarchitect-vacatures oktober 2017 Indeed.com.
ontwerp maken van keukens en badkamers en dit bespreken met de klant bijhorende toestellen en materialen bestellen project opvolgen van A tot Z vlot. Vdab 28 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Opglabbeek. Loop nooit meer een vacature mis.
Binnenhuisarchitect Jobs Jobat.be.
Ervaren 10jaar Interieurarchitect Maatmeubilair TIELT. Tielt Onbepaalde duur. Voor een gevestigde waarde in het maatmeubilair, zoeken we momenteel een zeer ervaren interieurarchitect die zal instaan voor het uitwerken van projecten. Belangrijkste eisen: Professionele Bachelor Hoger Onderwijs Korte Type, Minstens 5 jaar ervaring, Nederlands, Frans.
Vacature AR.
Vacature: Interieurarchitect Interieuradviseur met commerciële focus Marres Interieur Design Meubelen.
/ Vacature: Interieurarchitect Interieuradviseur met commerciële focus." / Vacature: Interieurarchitect Interieuradviseur met commerciële focus." / Vacature: Interieurarchitect Interieuradviseur met commerciële focus. We wish you a Happy Giving. U bent van harte welkom op Paasmaandag vanaf 1200u.: Vacature: Interieurarchitect Interieuradviseur met commerciële focus.
Archijobs.be jobsite van de Orde van Architecten Vlaamse Raad.
Regio: Vlaams-Brabant M4 ARCHITECTEN ZOEKT MEDEWERKER M4 architecten vroeger AMV architecten en AAPROG architecten realiseert met ca 30 medewerkers uiteenlopende projecten in de gezondheidszorg. We trachten daarbij creativiteit te verbinden aan een grondige technische kennis. Wij hebben momenteel een vacature voor een ir architect medewerker.
Job: Interieurarchitect, interieurvormgever in ROESELARE Vacature Vivaldis Interim.
interieur naar design: interieuradvies, creatief concept., order, opvolging, verkoop, after sales. u zorgt voor de kassa en administratieve afhandeling. van het verkoopproces. u bent in het bezit van een bachelordiploma interieurarchitectuur. u hebt reeds commerciële ervaring hebt een onberispelijk voorkomen.

Contacteer ons