Interieur
Roba Interieur Beresterk in maatwerk.
Opgericht door Roba Alphonse en zoon Jo eerstgenoemde is sinds 1989 actief als zelfstandig schrijnwerker. En heeft rond het jaar 2000 zijn werkzaamheden verruimd tot interieurinrichting. In 2006 is er een eerste CNC-machine aangekocht en is het bedrijf zich gaan specialiseren in maatkasten en binnendeuren op maat voor zowel aannemingsbedrijven en de residentiele markt. Als gevolg hiervan is in 2013 een uitbreiding doorgevoerd van zowel machines als personeel en hebben we ons versterkt toch een vijf koppig team. CNC zagen frezen en afplakken.
Homepage De Factorij.
Groothandel met eigen import. Grootste collectie unieke items. Wij zijn het inkoopadres voor winkeliers interieurarchitecten en projectinrichting zoals horeca en bedrijfspanden. One of a kind interieur. De meest originele woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m. De factorij staat voor een compleet en stijlvol interieur. Naast onze uitgebreide collectie meubelen en unieke items leveren we ook maatwerk en geven we prijsgarantie.
Afdeling Interieur.
Houben heeft alle disciplines in huis om uw nieuwe leef of werkomgeving te creëren. Waar we ons in onderscheiden? Door onze jarenlange praktijkervaring begrijpen we heel goed alle bijhorende technische aspecten en zijn we meedenkers op alle vlakken. We zetten uw wensen om in interieurs rekening houdend met alle technische mogelijkheden zodat onze expertise een garantie wordt voor uw interieur op maat. Kom eens met ons praten. Facebook Twitter LinkedIn Google Plus. Houben Bouw Prins Bisschopssingel 36 bus 5 3500 Hasselt.
Algemene schrijnwerken en gyprocwerken Interieur Bonnaerens.
Ik help u graag bij het fabriceren en plaatsen van houten binnendeuren en ramen vloeren enzovoort. Wilt u kasten op maat laten maken? Interieur Bonnaerens voorziet u van professioneel advies en staat u van A tot Z bij voor het plaatsen van uw maatkasten. Bij Interieur Bonnaerens kan u genieten van een volledig op maat ingericht interieur. Na een verkennend en vrijblijvend gesprek zet ik uw idee om in de realiteit. U krijgt steeds alles afgewerkt mét oog op detail. Ik ben gespecialiseerd in algemene schrijnwerken en gyprocwerken valse wanden en kasten op maat. Indien u graag wat meer informatie had gewenst aarzel niet om mij te contacteren.
Interieur Het Nieuwsblad.
ve'rs interieur.
vers interieur is een ontwerpbureau met de juiste vakkennis ervaring én oog voor detail. Een tijdloze vormgeving in combinatie met duurzame materialen vormen steeds de basis van onze ontwerpen zowel privé als publiek projecten. Ontdek wat wij voor uw interieur kunnen doen. Bekijk hier onze realisaties. vers vastgoed is ontstaan uit de expertise en ervaring van het ontwerpbureau. Bestaande karaktervolle woningen worden volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort en met een hedendaagse uitstraling. We zorgen dus voor uw droomhuis volledig afgewerkt en instapklaar!
ES-Interieur.
Interieur omdat je indruk wil maken Travelexpo nv.
32 056 745 440. 32 056 745 440. Fax 32 056 745 444. Interieur omdat je indruk wil maken. Indruk maken met een perfecte mix van eigentijdse creativiteit verantwoorde vormgeving. Indruk maken door uit te stralen wie je bent. Indruk maken dank zij een inspirerende inrichting.
Interieur Architectuur Traject van de Bachelor Interieurvormgeving Thomas More.
Info voor toekomstige studenten. Home Ons Aanbod Interieurvormgeving Interieur Architectuur. Schrijf je in Volg een openles Brochure. Onthaal en start academiejaar. Studeren combineren met werken. Studeren in het Engels. Traject van de Bachelor Interieurvormgeving. In de studio INTERIEUR ARCHITECTUUR leggen we het accent op technische uitwerking en praktische uitvoerbaarheid. Je leert oog hebben voor de architecturale context de structuur de constructie en de technische details van een ontwerp zonder het ruimtelijk concept uit het oog te verliezen.
www.jfinterieur.be.
JVL Interieur bvba Standbouw Interieur.
pasklare interieurinrichting voor uw zaak of woning van plan tot plaatsing. Vraag nu uw 3D-ontwerp. Na de succesvolle totaalinrichting van de CM Thuiszorgwinkel in Eeklo kreeg JVL interieur de opdracht om ook de nieuwe CM Thuiszorgwinkel in Nazareth volledig in te richten. Van inbouwkasten keukens meubels en badkamers tot de inrichting van uw kantoor winkel toonzaal of horecaruimte. U geniet van interieurinrichting op maat hedendaags ontwerp vakkundige productie en perfecte plaatsing. Maak uw interieurdromen waar. Maak een onvergetelijke eerste indruk. Met standbouw decorbouw decors en praalwagens van JVL Interieur. Duurzaam traditioneel vakmanschap én een eigentijds design. Prachtig uitgevoerd conform uw huisstijl. Haal meer uit uw stand. 2012 JVL Interieur bvba.

Contacteer ons