bekende architecten
ARCHITECTEN.
Omdat dit gebouw een belangrijke rol vervulde op architecturaal gebied, diende de reconstructie erg nauwkeurig en vakkundig te gebeuren. De architecten Cristian Cirici, Fernando Ramos en Ignasi de Sola-Morales droegen dan ook een grote verantwoordelijkheid. Het gebouw is erg open en ruimtelijk en de vormgeving is strak door het gebruik van grote muurpanelen, een rechthoekige vijver en een plat dak.
De architecten Médiacité. De architecten Médiacité.
Mediacité De architecten. a het werk van Santiago Calatrava aan het Guillemins-station, is het nu Ron Arad gegund om de MÉDIACITÉ neer te zetten. Aan de oorsprong van deze nieuwe stadsbuurt staat de Belgische groep WILHELM CO, die zonder aarzelen beroep heeft gedaan op de bekende Engelse architect om het eerste stadscentrum van de 21ste eeuw in ons land neer te zetten.
Actualiteit Architectenkrant.
Robbrecht Daem Dierendonckblancke Architecten. Geschreven op 23 januari 2016. Architecten nieuw vrt-gebouw bekend. Crepain-Binst viert tienjarige bestaan met boek. Geschreven op 27 januari 2016. Crepain Binst Architecture bestaat 10 jaar en viert die verjaardag met een even atypisch als indrukwekkend overzichtswerk.
De 10 grootste architecten aller tijden.
Deze man uit Athene was een van de grootste Griekse beeldhouwers. Het staatshoofd Perikles vertrouwde hem de bouw van de Acropolis toe, in het bijzonder de bouw van het Parthenon, de grote tempel ontworpen dor de architecten Ictinos en Callicrates.
architect architecten gent bekende architecten.
Catherine Lootens liet een andere groep kennis maken met het Laboratorium voor Lichttechnologie. Aansluitend konden de deelnemers proeven van een uitgebreid aanbod aan projectvoorstellingen door bekende en minder bekende architecten en van productvoorstellingen door een dozijn experten van materiaalproducenten en technologiebedrijven.
architect orde van architecten beroemde architecten.
Dit artikel beschrijft een aantal bekende en belangrijke architecten uit de geschiedenis die de bouwkunst een andere dimensie hebben gegeven. Dit artikel beschrijft een groot aantal architecten die prachtige gebouwen hebben ontworpen en nog immer de architectuur beïnvloeden. Vanuit het verleden tot de moderne architectuur.
10 jaar CVAa / Op stap met de KMBA. Architectenverenigingen en hun archief VAi Vlaams Architectuurinstituut.
In de loop van de 19de eeuw kwamen verschillende bekende architectenverenigingen tot stand; ze wilden de professionele belangen behartigen van de architect, gaven tijdschriften uit en organiseerden vaak ook groepsactiviteiten zoals studiereizen. Deze foto, van de Koninklijke Maatschappij der Bouwmeesters van Antwerpen KMBA, toont een groep architecten op studiereis in Nederland.
Beroemde Architecten Building Stories Suzanne Roelofs.
Bekende voorbeelden van hun werk zijn onder andere: Tate Modern Art Gallery 1994-2000 te Londen, de Allianz Arena 2001-05 te München, het Nationaal Stadion 2002-08 te Beijing en het VitraHaus 2006-10 in Weil am Rhein. terug naar overzicht Lezingen: Beroemde Architecten.
Bekende designers architecten Interieurdesigner.
Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Bekende designers architecten. Wereldwijd bekend worden met je creaties is maar aan weinigen gegeven. Op deze pagina vind je heel wat realisaties van bekende designers en architecten die geschiedenis hebben geschreven.
Te koop Architectenwoning.
Zijn gezinswoning uit 1956 met opvallende polychromie werd in 2002 bouwkundig erfgoed. Tanghe was meer dan een huizenbouwer. Hij was ook een ruimtelijk planner, misschien wel de eerste in Vlaanderen en een visionair baanbreker. Samen met enkele geestgenoten richtte hij de bekende architectenassociatie Groep Planning op.
belgium-architects.com Belgische Architecten Architectuur in België Welkom.
r BAEB, Brussels. r Wim Goes Architectuur, Gent. r Studio Farris Architects, Antwerpen. r Peter Vlaminck Architecture, Lochristi. r Atelier MAP, Brussels. r Egide Meertens Architecten, Riemst. r Hasa architecten, Muizen. r ABSCIS ARCHITECTEN, Gent. r bruno vanbesien architects, Brussels.

Contacteer ons