bekende architecten
Lijst van architecten Wikipedia.
Lijst van Belgische architecten. Lijst van Nederlandse architecten. Lijsten van architecten. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 7 jan 2018 om 1831.
Beroemde architecten verdedigen meest gehate gebouwen ter wereld Architectuur Wonen KnackWeekend.be.
Het is een heldhaftig gebouw zonder te veel kapsones, wie onder de console wandelt is ongetwijfeld met stomheid geslagen." We" moeten, zeker als architecten, leren om gebouwen los van hun geschiedenis te zien, want ze bevatten vaak interessante elementen die in de toekomst misschien nog als voorbeeld kunnen dienen."
Beroemde Architecten Building Stories Suzanne Roelofs.
Bekende voorbeelden van hun werk zijn onder andere: Tate Modern Art Gallery 1994-2000 te Londen, de Allianz Arena 2001-05 te München, het Nationaal Stadion 2002-08 te Beijing en het VitraHaus 2006-10 in Weil am Rhein. terug naar overzicht Lezingen: Beroemde Architecten.
Beroemde architecten en architectuur Kunst en Cultuur: Geschiedenis.
Dit artikel beschrijft een aantal bekende en belangrijke architecten uit de geschiedenis, die de bouwkunst een andere dimensie hebben gegeven. Dit artikel beschrijft een groot aantal architecten die prachtige gebouwen hebben ontworpen en nog immer de architectuur beïnvloeden. Vanuit het verleden tot de moderne architectuur.
Bekende architecten ArchislechtSteengoed!
Toch zien architecten en kenners hem vaak als een genie. In totaal heeft Le Corbusier vijfenzeventig gebouwen in twaalf landen gebouwd, nam hij deel aan meer dan veertig stedenbouwkundige projecten, maakte hij ruim achtduizend tekeningen, vierhonderd schilderijen en veertig sculpturen, schreef hij meer dan veertig boeken en publiceerde honderden artikelen.
De 10 grootste architecten aller tijden.
Deze man uit Athene was een van de grootste Griekse beeldhouwers. Het staatshoofd Perikles vertrouwde hem de bouw van de Acropolis toe, in het bijzonder de bouw van het Parthenon, de grote tempel ontworpen dor de architecten Ictinos en Callicrates.
Belgische toparchitecten één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. instagram. play. play.
Belgische toparchitecten: Bob 361. Goedele Desmet en Ivo Van Hamme vormen samen het architectenbureau Bob 361. In 2003 kochten ze een oude edelsmederij in Anderlecht. Belgische toparchitecten: Jacques Dupuis. Jacques Dupuis is de belangrijkste Belgische architect van de naoorlogse periode.
De 16 mooiste gebouwen ter wereld in de ogen van architecten.
Net als schilderijen en beelden kunnen gebouwen prachtige kunstwerken zijn. We vroegen architecten om een gebouw aan te wijzen dat volgens hen een waterscheiding vormde in de geschiedenis, hen inspireerde of ze gewoon imponeert. Dit zijn 16 van de meest adembenemende gebouwen ter wereld, volgens de mensen die ze voor de kost ontwerpen.
Bekende designers architecten Interieurdesigner.
Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Bekende designers architecten. Wereldwijd bekend worden met je creaties is maar aan weinigen gegeven. Op deze pagina vind je heel wat realisaties van bekende designers en architecten die geschiedenis hebben geschreven.
Architecten in Antwerpen Zoek een Architect.
Architecten in Antwerpen. 363 architecten gevonden. FORMA CONCRETA PARTNERS BVBA. Kris Rymenants architectenbureau bvba. Sette Schroeyers Architecten bvba. ABV Plus architecten bvba. 2060 ANTWERPEN 6. ZICHT architecten bv bvba. ANTWERPS ARCHITECTEN ATELIER BVBA. Architectenbureau Demoor Guy bvba. 2060 ANTWERPEN 6.

Contacteer ons